ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου, ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της Κρήτης. ”

“Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου: Κτήμα δεξιώσεων”

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα δεξιώσεων στην Κρήτη.

Κτήμα δεξιώσεων

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα δεξιώσεων στην Κρήτη. Οι χώροι προσφέρονται για δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, εταιρικές και  πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου δεσπόζει το ξωκλήσι της Θεοτόκου των Εισοδίων ανάμεσα στα αιωνόβια δέντρα και τους καταπράσινους κήπους.

 

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι το ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της Κρήτης για τον γάμο σας.

Γάμος στο Ηράκλειο

Ο γάμος σας στο Ηράκλειο τώρα μπορεί να γίνει όπως τον έχετε φανταστεί. Το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου προσφέρει χώρους με άνεση, πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και πολλές υπηρεσίες για τη δική σας γαμήλια εκδήλωση. Θεωρούμε το γάμο σας σαν μια μοναδική και ανεπανάληπτη βραδιά, και όλη η ομάδα μας θα βάλει τα δυνατά της για να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας για εκείνη την ξεχωριστή μέρα στο Ηράκλειο.

 

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από ιδανικότερα κτήματα της Κρήτης για βάπτιση

Κτήμα βάπτισης στο Ηράκλειο

Το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου έχει ιδανικούς χώρους για τη βάπτιση του παιδιού σας. Χώροι με πολύ πράσινο, παιχνίδια, δυνατότητα ιππασίας με πόνυ και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς σας καλεσμένους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης της βάπτισης. Εκτός από τους εξωτερικούς χώρους για βάπτιση, ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου διαθέτει και δύο αίθουσες εκδηλώσεων για το συγκεκριμένο μυστήριο.

 

Ο μεγαλύτερος παιδότοπος της Κρήτης στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου

Fun & εκδηλώσεις

Κάθε Κυριακή (φθινόπωρο και άνοιξη) στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου υπάρχουν πολλά παιχνίδια, παιδότοπος, αναρρίχηση, ιππασία και η μικρή φάρμα για να παίξουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά. Για τους γονείς ο χώρος έχει καφετέρια και εστιατόριο για να απολαύσουν λίγες στιγμές ησυχίας όσο εκείνα παίζουν! Επίσης, ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου φιλοξενεί παιδικά πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις, σχολικές εκδρομές και αθλητικές διοργανώσεις ιππασίας. Για τις εκδηλώσεις σας το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου διαθέτει δύο αίθουσες για κάθε event που θέλετε να διοργανώσετε. 

Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering