Η εταιρική σας εκδήλωση με κύρος και επαγγελματισμό ”

“Εταιρική εκδήλωση - Παρουσίαση στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου”

Εταιρικές Εκδηλώσεις και Επαγγελματικά Events στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

Το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση ή event. Οι χώροι του κτήματος έχουν χωρητικότητα από 20 έως 1.200 άτομα και οι υπηρεσίες μας για τους συνεργάτες σας μπορεί να είναι ένα απλό cocktail drink με finger food ή ένα πλήρες μενού με sitting σε ροτόντες σε έναν από τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς μας χώρους. Κάθε χρόνο φιλοξενούμε παρουσιάσεις προϊόντων, εκδηλώσεις για συνεργάτες και πελάτες εταιριών, εκδηλώσεις κινήτρων και μικρά συνέδρια καθώς και συναντήσεις.
 

Εταιρικές Εκδηλώσεις και Επαγγελματικά Events στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου διαθέτει  οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τις ανάγκες σας και έμπειρους συνεργάτες για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσής σας ή άλλες υπηρεσίες φωτισμού, ήχου, μετάφρασης, ειδικών εφέ κ.τ.λ.

Για συγκεκριμένη πρόταση μενού και υπηρεσιών για τη δική σας εταιρική εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εταιρικών εκδηλώσεων  του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.

Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering