Εντυπωσιακοί χώροι δεξιώσεων για κάθε εκδήλωση σας. ”

“Γάμος ή βάπτιση στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου”

Αίθουσες Εκδηλώσεων για δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης ή εταιρικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ειδυλλιακά κτήματα στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Η ιστορία του χώρου, η παλαιότητα των δέντρων, το πολύ έντονο πράσινο και η σύγχρονη διαρρύθμιση του χώρου τον κάνουν ένα ιδανικό κτήμα στο Ηράκλειο για δεξίωση αρραβώνα, γάμου, βάπτισης, εταιρικής εκδήλωσης ή κάθε άλλου event που θα θέλατε να διοργανώσετε.

O χώρος Φαίδρα του κτήματος του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

«Φαίδρα»

Ο χώρος δεξιώσεων «Φαίδρα» είναι ένα πραγματικά ειδυλλιακό σημείο για τη δεξίωσή σας στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εκκλησάκι της Θεοτόκου των Εισοδίων το οποίο έχει περιμετρικά του αιωνόβια δέντρα και καταπράσινη βλάστηση. Η μέγιστη χωρητικότητα του χώρου είναι 1.200 άτομα και έτσι είναι ένας από τους πιο μεγάλους χώρους δεξίωσης για γάμο ή βάπτιση σε κτήμα στην Κρήτη.
 

Μαγευτικός χώρος για γάμο ή βάπτιση στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου στην Κρήτη

«Βραχόκηπος»

Ο «Βραχόκηπος» είναι χώρος του κτήματος με έντονα στοιχεία πράσινου και λουλουδιών με παραδοσιακά πετρόκτιστα και έκταση αρκετή για μια δεξίωση γάμου ή βάπτισης έως 400 περίπου άτομα. Στο «Βραχόκηπο» εκτός από εκδήλωση για γάμο ή βάπτιση, φιλοξενούμε παιδικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, εταιρικές δεξιώσεις και cocktail parties. Με την πρώτη ματιά αυτός ο χώρος θα σας μαγέψει, καθώς είναι ο ιδανικός χώρος κτήματος για μικρή δεξίωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το pavilion δεξιώσεων στον χώρο του Κτήματος «Επικάστη» στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου

«Επικάστη»

Ο χώρος «Επικάστη» είναι ένας νέος χώρος στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς πίσω από το εκκλησάκι της Θεοτόκου των Εισοδίων. Η «Επικάστη» είναι ένας χώρος, ο οποίος έχει περιμετρικά έλατα, σιντριβάνι νερού, πολλά λουλούδια και μια μεγαλοπρεπής τέντα δεξιώσεων τύπου «Pavillion». Ο χώρος του κτήματος «Επικάστη» μπορεί να φιλοξενήσει έως 450 άτομα για τη δεξίωση γάμου ή βάπτισης ή εταιρικής εκδήλωσης στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου «Τέρψη»

«Τέρψη»

Ο χώρος «Τέρψη» είναι μια από τις δύο κλειστές αίθουσες εκδηλώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Η αίθουσα εκδηλώσεων «Τέρψη» μπορεί να φιλοξενήσει έως 240 άτομα για τη δεξίωση γάμου ή βάπτισης ή παιδικού πάρτι που θα θέλατε να διοργανώσετε σε αίθουσα σε κτήμα στο Ηράκλειο. Στην «Τέρψη» δεσπόζει μια αρχοντική πολυτέλεια στη διακόσμηση αλλά και στη θέση της αίθουσας στο χώρο του κτήματος του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering