Παιδικές εκδηλώσεις με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση ”

“Παιδικό Πάρτι στο Ηράκλειο - Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου”

Ο μεγαλύτερος παιδότοπος της Κρήτης στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου

Παιδικό Πάρτι

Στους χώρους παιδικών εκδηλώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου μπορούμε να οργανώσουμε ένα εκπληκτικό παιδικό πάρτι για το παιδί σας. Οι καταπράσινοι κήποι, η μεγάλη έκταση του χώρου για παιχνίδι, τα άλογα και οι παιδικές δραστηριότητες του χώρου  θα συντελέσουν για να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν ο/η εορταζόμενος/η  και οι φίλοι του/της.

 

Ιππασία και πολλά παιχνίδια για παιδικό πάρτι

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα παιδιά σε παιδικά πάρτι μπορούν να κάνουν ιππασία, να παίξουν στο μεγαλύτερο παιδότοπο με φουσκωτά του Ηρακλείου, να κάνουν αναρρίχηση σε τεχνητό βράχο, να παίξουν στους κήπους του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου και φυσικά να ανακαλύψουν τη φάρμα μικρών ζώων που βρίσκεται στο κτήμα.  Οι χώροι παιχνιδιού και οι παιδότοποι του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου είναι εξωτερικοί, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί μία από τις δύο αίθουσες εκδηλώσεων του κτήματος, εάν ο καιρός δεν βοηθήσει για το παιδικό σας πάρτι.
 

Παιδικό Πάρτυ στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου

Εκτός από τους μικρούς σας προσκεκλημένους φυσικά θα φροντίσουμε και για τους γονείς! Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου διαθέτει καφετέρια για καφέ με snacks ή βουτήματα και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα πλήρους μενού.  Περισσότερες φωτογραφίες για τους χώρους παιδικού πάρτι, τον παιδότοπο και τα μενού θα βρείτε στο photo album του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.

 

Μενού για παιδικό πάρτι

Ο chef του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου έχει αρκετές προτάσεις μενού παιδικού πάρτι για τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. Ανάλογα με την ώρα της πρόσκλησης και τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών στο χώρο, μπορούμε να προτείνουμε ένα ελαφρύ γεύμα με snacks για τα παιδιά και καφέ για τους γονείς. Εναλλακτικά, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα πλήρες μενού, που να καλύπτει τις επιθυμίες και των μικρών αλλά και των μεγάλων. Για τις προτάσεις μας για μενού παιδικών πάρτι θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα παιδικών εκδηλώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering