Βάπτιση στον ιππικό σημαίνει διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους! ”

“Βάπτιση στο Ηράκλειο, στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου”

Ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου είναι ένα από ιδανικότερα κτήματα της Κρήτης για βάπτιση

Bάπτιση στον Ιππικό Όμιλο

Η βάπτιση στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου είναι μια παιδική γιορτή. Πρωταγωνιστής είναι το παιδί σας που μπορεί να μην θυμάται αργότερα αυτή την υπέροχη μέρα της ζωής του, αλλά σίγουρα εσείς και οι φίλοι σας θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από το χώρο και τις υπηρεσίες του κτήματος.

Τα παιχνίδια, τα παιδικά μενού και οι δυνατότητές μας για παιδικές δραστηριότητες  θα κλέψουν την παράσταση για τους μικρούς σας καλεσμένους. Όσο για τους μεγάλους σας καλεσμένους έχουμε πολλές προτάσεις μενού, μουσικής επένδυσης και υπηρεσίες που θα εγγυηθούν τη διασκέδαση και την ικανοποίηση όλης της παρέας. Οι ευρύχωροι κήποι του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου θα φιλοξενήσουν άνετα και με πολυτέλεια τους δικούς σας καλεσμένους.

To μυστήριο της βάπτισης μπορεί να γίνει στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου

Το μυστήριο της βάπτισης

Η τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης του παιδιού σας μπορεί να γίνει στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται μέσα στο χώρο του κτήματος του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.

Σε αυτή την περίπτωση οι καλεσμένοι σας αμέσως μετά το μυστήριο μπορούν να περάσουν στο χώρο δεξίωσης του κτήματος που έχετε επιλέξει. Περιμετρικά από το γραφικό εκκλησάκι δεσπόζουν αιωνόβια δέντρα, καθώς και ένα μαγευτικό καμπαναριό φτιαγμένο από φυσική ανάγλυφη πέτρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου της βάπτισης είναι πολύ συγκινητική για τους γονείς και τους συγγενείς. Περισσότερες φωτογραφίες από το εκκλησάκι θα βρείτε στο photo gallery του κτήματος.

Καροτσάκι παγωτού για δεξίωση βάπτισης στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

Μενού για βάπτιση

Οι επιλογές σας για το μενού της δεξίωσής σας στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου είναι απεριόριστες. Ο chef μας με την ομάδα του μπορούν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία σε σερβιριζόμενα μενού ή σε μενού με μπουφέ. Ανάλογα με το ύφος και το στιλ της εκδήλωσης που θα θέλατε να διοργανώσετε, θα σας κάνουμε προτάσεις μενού που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους. Φυσικά θα σας προτείνουμε και παιδικά μενού βάπτισης για τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας. Επικοινωνήστε με το κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου για προτάσεις σχετικά με τη βάπτιση που θέλετε να διοργανώσετε στο Ηράκλειο.

Παιχνίδια για βάπτιση

Ιππασία για τους μικρούς σας καλεσμένους για δεξίωση βάφτισης στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου Πολλά παιχνίδια στο χώρο εκδηλώσεων βάπτισης του κτήματος Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου

Κατά τη διάρκεια της βάπτισης στο κτήμα του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου οι μικροί σας καλεσμένοι έχουν την άνεση να παίξουν στους καταπράσινους κήπους του κτήματος, αλλά εκτός από αυτό υπάρχει και η δυνατότητα ιππασίας με άλογο ή πόνυ, φουσκωτά παιχνίδια, ανιματέρ, μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και πολλές άλλες υπηρεσίες και δραστηριότητες που θα απογειώσουν τη βάπτιση που θέλετε να διοργανώσετε.

Ακαδημία Ιππασίας

Ελάτε στην όμορφη παρέα μας!

Στην σελιδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Twitter υπάρχουν νέα και πληροφορίες για την Ακαδημία Ιππασίας και το Κτήμα Δεξιώσεων του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου. Σας περιμένουμε!

facebook Twitter YouTube Picasa

5star Catering